Изпълнителят пристигна в столицата часове преди участието си Едно от най-известните

...
Изпълнителят пристигна в столицата часове преди участието си Едно от най-известните
Коментари Харесай

Световна рап звезда предизвика еуфория на топ локация в София

Изпълнителят дойде в столицата часове преди присъединяване си

Едно от най-известните международни имена в рап промишлеността - Gucci Mane организира своя първи концерт в България. Световната рап звезда- Gucci Mane изправи на крайници хиляди в Tenta, най-иновативното пространство за събития в столицата. 

Изпълнителят дойде в София часове преди присъединяване си, само че част от екипа му от дни бе настанен в емблематичния японски хотел Marinela Sofia и бе в подготвка по посрещането на звездата. Като всяка известна персона и Gucci Mane бе задал съответни условия за своята диета и престой - менюто на международния гений включва пуешко, плодове и разнообразни типове сирена.

Изпълнителят, пял дружно с Дрейк, Селена Гомез, Бруно Марс и Марая Кери, твърдо отхвърляше да се снима със своите почитатели, само че най-упоритите съумяха да го уловят при напускането на хотела. Въпреки отхвърли за фотоси, екипът на Gucci Mane благодари за своя престой, а мениджърът на звездата бе очарован от красивата панорама на своята стая на 18-ти етаж - You have a wonderful city! (Градът ви е страховит!)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР